error when creating a new Sub-company through the API

Comments

7 comments

  • Avatar
    Mike Thomas
    Hello Leo,

    Thanks for reporting this. I would like to confirm you are using the Chrome browser? 

    Regards,
    Mike Thomas
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leonardo Ferreira
    I am using Postman to send the request to a Node service I am writing, that sends the request to Rise Vision API.
    In my Node service I am using the `googleapis` module to send the requests to Rise Vision, since it is built on top of App Engine.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leonardo Ferreira
    I just ran into the same issue with other APIs as well, such as `Presentations`.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mike Thomas
    Hello Leo,

    Thanks for letting us know. We don't directly support developer functions unless there is an error in our API, which doesn't appear to be the case here. This is documented in our Developer Documentation here, and I would recommend reviewing that as it may help with your application. Also, someone in our community may be able to assist you. 

    Regards,
    Mike Thomas
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rodrigo Pavezi
    Hello Leo,

    I think you need to change the way you are making the request to the api. The right way to do it is like the following where the parent company id is passed as url parameter
    POST https://rvaserver2.appspot.com/_ah/api/core/v1/company?parentId=8eda746d-341a-4e86-ac3b-c614a8fd81b1
    {
      data: {"name":"My Company",
             "timeZoneOffset": -300
            } 
    }

    Could you please try that and let me know if something doesn't work?

    Cheers
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leonardo Ferreira
    Thanks Rodrigo! I will try that.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leonardo Ferreira
    That worked Rodrigo! Thank you very much for your help!
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.