white screen raspberry pi

Comments

6 comments

  • Avatar
    Christopher Polancec
    I'm using the exact same set up I used for installing/configuring the 10+ other working devices, I just tried again from scratch. Fresh SD card, noobs lite, raspian, risevision app install, claim ID, assign to schedule, straight to white screen.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Christopher Polancec
    I was able to get the effected pi's working by fetching a previous version of the risevision install file from one of the working pi's. DO NOT UPGRADE YOUR PI's THE NEW BUILD IS BUGGED.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alan Clayton
    Hi Chris, can you email support@risevision.com the Display ID your having problems with? 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alan Clayton
    Thanks Chris. We've been looking into a possible issue this morning with the release RisePlayerElectron 2017.08.03.16.42. We've since reverted back so you, or anyone else, can safely download the version provided from the Displays App
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Blake Freeman
    Chris,

    Unfortunately a bug was introduced with this version of Rise Player that corrupts new files added to rise cache. We have reverted the version, however this will take some additional work on your part to resolve.


    1. Restart your player, this will get you back to the 7.31 version.
    2. Re upload the files using a different name, then update the Presentation(s) to use the new files OR delete the contents of /rvplayer/RiseCache/Cache

    After the steps above are taken, you should begin seeing your media again.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Christopher Polancec
    Thanks for your help, all my affected devices are up and running again.
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.